Mårten Falk och Åsa Karlberg, foto Elias Gammelgard
Mårten Falk och Åsa Karlberg, foto Elias Gammelgard
Falk och Karlberg
Mårten Falk har turnerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Österrike, Frankrike, Belgien, Holland, England, Spanien, Ukraina, Ryssland, Japan, Peru, Chile, Argentina, USA och Kanada.

Mårten Falk har medverkat på många skivinspelningar och hans sju soloskivor på dB Productions har fått strålande recensioner över hela världen. Många tonsättare har tillägnat honom sina verk och han har uruppfört över 100 nya stycken av tonsättare från Sverige, Italien, Japan, Chile, Kirgizistan och Kanada.

Han har samarbetat med många av Sveriges främsta musiker och ensembler. Han har även framträtt i radio och verkat som masterclasslärare i många länder. Under sommaren 2015 sände Sveriges Radio P2 serien ”Falks Musikhistorier” innehållande åtta timmars program där Mårten Falk spelade på många olika stränginstrument och berättade om musikens historia från 1500-talet till vår egen tid.

Åsa Karlberg är en mångsidig kammarmusiker med en fot i Scenkonst Sörmland och den andra i frilanslivet som t.ex. med orkestern Rebaroque, på Drottningholmsteatern, med duo Nimm, i improvisationsgruppen Grass/Karlberg och med den genreöverskridande trio Angels.

Åsa Karlbergs musikaliska nyfikenhet resulterar i ständigt nya kontakter och på senare tid i egna kompositioner.

Åsa har också en gedigen erfarenhet som scenisk musiker och är mycket intresserad av publikmötets möjligheter.  
Musiker
Mårten Falk – gitarr
Åsa Karlberg – flöjt
Ingrid Falk – sopran
Konsert
Medverkar ej i årets festival

Swish logotype

Det är helt gratis att lyssna eller titta och på alla Svensk Musikvårs inspelade konserter.
Men vill du ge ett bidrag till Svensk Musikvår så Swisha gärna till 123 679 04 89
Varmt tack!